Smykkedesignerens gerningsmand er fortsat eftersøgt.

Hvad der virkede til at blive en forholdsvis kedelig weekend for Mai Manniche, dedikeret til arbejde og oprydning, endte pludselig med pulsen i vejret og reflekserne toptunet – men ikke på den gode måde.

I et billede på hendes Instagram-profil kan smykkedesigneren nemlig fortælle om et rystende trafikuheld hun var involveret i lørdag eftermiddag efter fyraften – og at medbilisten valgte at stikke af fra gerningsstedet.

– Jeg har desværre netop været ude for et trafikuheld – på grund af min hurtige reaktion skete der heldigvis ikke personskader, men det kunne være gået HELT galt (…) Det, der sker, er, at en bil, der holder parkeret på Lyngbyvej, kører hurtigt ud foran bilen foran mig, der må bremse akut, og det samme må jeg. Alle fartgrænser var overholdt, men det var umuligt at undgå et sammenstød. Heldigvis sker der IKKE personskader. Men min front og bilen foran mig får gevaldige buler, fortæller en tydeligt rystet Manniche.

Ydermere kan den rasende smykkedesigner fortælle, at bilen der forårsagede ulykken valgte ikke at stoppe op og i stedet flygtede fra området.

Det har ført til at Manniche nu rækker til de vidner hun mener der var til stede, samt ønsker informationer om personen der ifølge hende selv udgør en fare for trafikken.

– Vi SKAL finde flugtbilisten – det er simpelthen ikke i orden (…) Hvad FUCK er det for et samfund vi lever i? Tænk at man kan finde på bare at køre fra en ulykke. Og mon det var fordi, han ikke hørte det? Nej, for der kom et kæmpe brag! afslutter hun opslaget.

Du kan se billeder af bilskaden samt læse hele opslaget her: