Efter to operationer fra skader pådraget under øverutine ser den muntre danser nu fremad

Özlem Cekic og dansepartneren Thomas Evers Poulsen opnåede en imponerende fjerdeplads i sidste års ‘Vild med dans’. Nu fortæller hun om de udfordringer, hun stod over for under konkurrencen. Bag de livlige danse og strålende smil kæmpede Cekic med en alvorlig knæskade, som hun nu har delt et billede af fra hospitalet på sin Instagram. Det skriver Her & Nu.

Den tidligere folketingspolitiker forklarer, hvordan skaden opstod under en danseprøve, da Evers Poulsen mistede balancen og utilsigtet slap hende, hvilket førte til, at hun brat stoppede op, og hendes knæ svulmede op. “Jeg kunne mærke, at knæet hævede op og i to uger dansede jeg med smertestillende,” udtaler Cekic om den svære tid.

Efter at have danset på trods af smerten, er Cekic nu opereret for at reparere det forreste korsbånd og menisken i knæet. Selvom dette markerer starten på en lang genoptræningsproces, ser hun fremad med optimisme. “Lige om lidt er jeg nok klar til at starte på argentinsk tango med min mand. Men inden da skal jeg genoptræne et år,” deler hun med sine følgere.