Den danske herrehåndboldlandstræner Nikolaj Jacobsen tilbringer meget tid alene efter det intense VM-program.

9 kampe på 17 dage. Hold da op..

Slutrundeprogrammet har været intenst, da det danske herrelandshold i håndbold drager af sted på medaljejagt.

Jagten i januar måned endte som bekendt med guldmedaljer, og efter det hæsblæsende VM-program, så tager landstræner Nikolaj Jacobsen nu et velfortjent hvil.

“For mit vedkommende handler det lige nu om at komme til hægterne og komme ind i en normal rytme igen. Og at få indhentet noget søvn.”

Nikolaj Jacobsen blev hyldet sammen med resten af gulddrengene på Rådhuspladsen i København efter VM-triumfen.

Efter VM-triumfen blev Nikolaj Jacobsen modtaget med flagallé ved hjemmet på Thurø, og nu ser landstrænerens kalender noget anderledes ud sammenlignet med spillernes efter den travle slutrunde.

“Jeg kommer hjem, og børnene er i skole, og Lenette (hans hustru, red.) er på arbejde. Så jeg er en del alene.” og fortsætter:

“Spillerne kommer jo hjem til deres holdkammerater og skal videre i klubberne. Så der er da lidt mere stille her, men det passer mig egentlig ganske udmærket.”

Det har været liv og glade dage, da landsholdslejren vendte retur til Danmark.

Nu tager Nikolaj Jacobsen den dog lidt mere med ro end spillerne. 

‘Det så ikke godt ud’


Helt fri holder Nikolaj Jacobsen dog ikke.

Lørdag så han kampen mellem Aalborg og GOG, og søndag så han også med, da Magnus Saugstrup uheldigvis blev skadet i pokalbraget mellem Magdeburg og Kiel.

“Nu mangler jeg at få den endelige melding, men det så ikke for godt ud. Den første prognose siger dog, at det heldigvis ikke er så alvorligt som først frygtet,” siger landstræneren om Saugstrups knæskade.

Magdeburg-træneren Bennet Wiegert vurderede efter kampen, at danskeren ville misse op til mellen 10 og 12 kampe.