Den folkekære sangerinde har fået en kærlig idé, der skal prøves af til jul

Vi er netop nået et af de største sommertidsritualer i Danmark: studentertiden. De unge skal fejre hinanden og sig selv, efter en overstået gymnasial uddannelse, og brænde det sidste krudt af inden de videregående uddannelser venter, og sommerferierne går på hæld.

Men for mange unge er tanken om at stikke snuden i bøgerne igen efter så kort tid, ikke særligt tiltrækkende. Derfor begiver mange hundrede nyklækkede studenter sig ud i et sabbatår, hvor der enten skal rejses eller tjenes gode penge.

Én af dem der har valgt at tage et friår, er Annette Heicks søn, og Keld og Hilda Heicks barnebarn, Eliot.

Den 19-årige unge mand har allerede en plan om, hvad der venter ude i horisonten: ligesom Heick-generationerne før ham, har han fået en kærlighed for musikken, og derfor er målet efter endt sabbatår, at starte på musikskole.

Men ‘livet er den bedste læremester’, og derfor har Eliot takket ja til et musikalsk tilbud fra mormor Hilda, som hun selv glæder sig meget til, skriver BILLED-BLADET.

– Han skal med os en måned på juleturné, hvor vi skal spille en masse julekoncerter, og Eliot skal spille trommer, mens Keld spiller guitar, fortæller den stolte og spændte mormor til mediet, der for første gang skal optræde med barnebarnet.

– Vi glæder os rigtig meget, måske skal han også spille lidt fløjte. Eliot er glad for musik, og fagligheden er helt i orden (…) Han lærte meget, da han var i Tivoligarden. Også at pudse sko, griner Hilda.

Det bliver første gang at Eliot skal ud og spille med dansktop-duoen, men det er langt fra første gang at Hilda kaster sig ud i nye oplevelser i livet.

I 2020 deltog hun, som den ældste deltager nogensinde, i hitprogrammet ‘Vild med dans’, hvor den garvede entertainer formåede at nå hele vejen til kvartfinalen med den tidligere vinder, Michael Olesen.