Selvom det er slut med ‘Vild med dans’ kan den rutinerede værtinde allerede nu afsløre fremtidige programmer.

Det er svært at forestille sig en sæson ‘Vild med dans’ uden Sarah Grünewald i spidsen for finurlighederne.

Men efter 10 sæsoner har værtinden valgt at takke af, og lade den store 20-års jubilæumssæson i år være hendes afdansningsbal.

Den rutinerede TV-darling har nemlig brug for nye udfordringer og forandringer, mens mulighederne og energien stadig er til det.

– Det er bare det rigtige tidspunkt for mig. Jeg har det pissegodt (…) Jeg har brug for at kaste mig ud i noget nyt, fordi jeg har energien til det, forklarer Sarah til Se og Hør.

Men frygter du at komme til at savne Sarahs tilstedeværelse på dit TV, så frygt ej. Der er nemlig meget mere underholdning på ved fra den storgrinende humørbombe.

– Allerede nu har jeg heldigvis et rigtig travlt 2024 foran mig, hvilket jeg er supertaknemmelig for, (…) Jeg har nogle virkelig gode programmer der kommer næste år, fortæller den hemmelighedsfulde skønhed til mediet.

Blandt fremtidige projekter Sarah kan skrive på CV’et, er det blandt andet værd at nævne den kommende sæson af sejlprogrammet ‘Over Atlanten’ samt et spritnyt TV 2-program, der endnu ikke er offentliggjort.

‘Vild med dans’ får premiere fredag den 22. september på TV 2, hvor Grünewald for andet år i streg agerer vært sammen med Martin Johannes Larsen.