Chrissy Teigen og John Legend er blevet forældre. Det bekræfter hun på Instagram

Familieforøgelsen fandt sted i den forgange uge, afslører John Legend på sin Instagram-profil, hvor han deler et billede af den lille ny i selskab med sine søskende, Luna Simone og Miles Theodore.

‘I fredags bød vi Esti Maxine Stephens velkommen i vores familie, og vores hus er fyldt med kærlighed og glæde,’ skriver sangeren og sender en særlig hyldest til sin kone.

‘Jeg er i ærefrygt for Chrissys styrke og modstandsdygtighed, og jeg er så begejstret for at se, hvordan Luna og Miles omfavner deres lillesøster. Jeg er så taknemmelig, men det virker ikke som et stort nok ord’.

Allerede i weekenden kunne flere medier berette, at den amerikanske kogebogsforfatter og model Chrissy Teigen og hendes mand, popstjerne John Legend, var blevet forældre igen.

Først nu bekræfter parret dog officielt den glædelige nyhed. Det sker på Instagram, hvor Chrissy Teigen har delt et opslag af sin nyfødte datter og sine to ældre børn, Luna Simone og Miles Theodore.

‘Hun er er her! Esti Maxine Stephens – huset summer, og vores familie kunne ikke være gladere. Far græder hver aften af glæde over at se Luna og Miles så fulde af kærlighed, og jeg lærer, at man stadig skal bruge ble, selvom man har fået kejsersnit!?’, skriver hun til opslaget, hvor hun samtidig takker for alle de gode hilsner.

Mistede barn

Datteren, som altså har fået navnet Esti Maxine, er kommet til verden efter en lang periode med sorg for familien.

I oktober 2021 mistede Chrissy Teigen og John Legend nemlig deres ufødte barn i uge 20 – en dreng, som de gav navnet Jack. En sorg, som de har været åbne om og involveret offentligheden i.

– Lad os bare kalde det for det, det var. Det var en abort med henblik på at redde mit liv på bekostning af en baby, der absolut ikke havde nogen chance. For at være ærlig, har jeg aldrig nogensinde rigtigt forstået det før for et par måneder siden, har Chrissy Teigen efterfølgende fortalt om tabet.

Efter tabet af sønnen måtte 37-årige Chrissy Teigen i fertilitetsbehandling for at drømmen om et tredje barn kunne blive til virkelighed. Og det er den altså blevet nu.

37-årige Chrissy Teigen og 44-årige John Legend mødte hinanden helt tilbage i 2007 under indspilningerne til musikvideoen ‘Stereo’ og har været gift siden 2013.