Mai Manniche er langt fra færdig, udtaler hun

Smykkedesigneren og OnlyFans-modellen Mai Manniche udgiver snart sin første bog ‘Mænd når de er værst’. At dømme ud fra titlen kan man jo godt forestille sig, at hun har mødt en blandet kompot af mænd. Både de gode- og tydeligvis også de allerværste.

I starten af året blev det kendt, at Mai Manniche var den ‘hemmelige elskerinde’, som grevinde Alexandras daværende kæreste, Nicolai Peitersen, havde. Hvilken kategori han falder ind i vides ikke, men deres forhold skabte i den grad overskrifter.

39-årige Mai Manniche vil dog ikke opgive håbet om, at “den gode mand” findes.

“Selvfølgelig savner jeg en (god) mand i mit liv til at dele op- og nedture med. Men jeg skal nok finde ham i den virkelige verden – for Tinder etc. var jeg kun meget kortvarigt på og orker ikke den slags,” siger hun til SE og HØR.

Tidligere på ugen luftede da også nogle tanker med sine Instagram-følgere om, at hun ‘savnede sin eks-kæreste’. Hun afslørede dog ikke hvem hun hentydede til.

“Kærlighed. Kender i de dage, hvor man ved det er HELT forkert – men alligevel savner sin ex? Sådan har jeg det lige i dag – men så prøver jeg at huske mig selv på, hvorfor jeg vendte ham ryggen…. Hvad gør du hvis/når du savner en ex?” skrev hun i et opslag.

Men måske forberedelserne til hendes kommende bog kan få hende på andre tanker.

Bogen udkommer 9. juni, og hvis man er hurtig, så kan man bestille bogen til intropris lige nu, og få den for 198 kroner i stedet for 249 kroner.

“Bogens formål er, at vi ved at fortælle vores historier løfter hinanden og fjerner det tabu, samt den skyld og skam, der ofte er forbundet med, at være eller have været i et forhold med en sådan mand. Alle (også mænd) bør læse bogen, så vi sammen kan få sat fokus på og genkende advarselssignalerne på mænd, der ikke opfører sig ordentligt,” har smykkedesigneren tidligere skrevet i et opslag på sin Instagram.