Ulven Peter er gået bort – men ikke uden et sidste hyl

I juni måned kunne medier landet over bringe den triste nyhed om en af landet største og mest ikoniske rock- og bluessangere.

Peter Belli gik bort i en alder af 79 år, blot 11 dage før den ikoniske musiker ville have nået sin ottende runde fødselsdag i livet.

I forbindelse med hans afsked med verdenen udgav TV2 et eksklusivt interview mellem ham og Michael Bertelsen i portrætserien ‘Det sidste ord’.

Men hvis du ønsker at hylde Bellis lange liv og karriere, så giver Roskilde Bibliotek en unik mulighed for netop det.

Den 13. september åbner de nemlig dørene op for en helt særlig aften, dedikeret til manden der gjorde sig prangende inden for både musik såvel som skuespil.

‘Kom til en uforglemmelig aften hvor vi hylder Peter Belli med musikalsk hyldest og foredrag om Ulven Peters 50-årige karriere’ skriver bibliotekerne på deres hjemmeside.

‘Rockjournalist Espen Strunk vil dykke ned i Peter Bellis livshistorie, hans succeser og den markante indflydelse, han har haft på dansk musik gennem hele sin 50-årige karriere. Peter Bellis søn. Michel Belli og hans band Den Syvende Søn bringer udvalgte Ulven-numre til live og spiller også sange fra hans egen albumaktuelle plade, Alt på spil‘.

Espen Strunk der til dagligt arbejder hos musikmediet GAFFA har stor erfaring og indforståelse for Belli som kunster. Det er også blevet til adskillige interviews mellem de to herrer igennem årene, som man kan håbe at Strunk kan dele unikke historier fra med de Belli-elskende gæster.

Arrangementet har begrænset billetter, og kan købes for 50 kroner på bibliotekets arrangementshjemmeside her.