Den folkekære musiker er klar med spændende nyt – og han får fornemt selskab.

I 2015 blev danskerne introduceret for et nyt musiksamarbejde, som mange kun havde drømt om.

To af landets største sangere og sangskrivere, Michael Falch og Poul Krebs, slog hovederne sammen og dannede duoen KrebsFalch, og sammen udgav de hitalbummet “Tomandshånd”.

Det blev dog kun til en enkelt skive og en kort danmarksturné, inden de to skjalde igen gik hver til sit – men nu, otte år senere, er der mere musik og flere spillejobs på vej fra de to musikikoner.

Det skriver Avisen.dk.

Duoen udkommer med den første single “Kalder drømmene tilbage” den 18. august, der bliver efterfulgt af en akustisk, intim koncert til næste år.

– Det hedder sig jo, at der skal gå mindst syv år mellem hvert eventyr, og vi har da været lidt igennem hver især, siden vi sidst stod der sammen (…) De år, der er gået, siden vi sidst stod der sammen, har kun gjort forventningen større og forhåbentlig vel også behovet for, at vi samler os lidt på alle planer. Der er jo så rigeligt, der skiller os ad, fortæller en spændt Poul Krebs.

Duoen fortæller om, hvordan internationale problematikker så som coronapandemien og nu krigen i Ukraine har bidraget til de lyriske og melodiske inspirationer.

Det er også deres energi og unikke “connection” på scenen, der gør at de på ny kaster sig ud i endnu et samarbejde.

– Når vi er afsted sammen, er det slående, hvor forskellige gemytter vi er, og alligevel har vi så enormt meget fællesskab i vores tanker, passion og interesser (…) Vi får noget særligt frem i hinanden, og det skal blive en fest at dyrke det igen på scenerne til foråret, lyder det fra Michael Falch.

Krebs og Falch mødtes for første gang i 80erne, hvor Michael Falch forsøgte sig som solist efter at have braget derudad med bandet Malurt, mens Poul Krebs allerede var et velkendt navn på danskernes læber.

“Tomandstur” som duoens turne bliver kaldt, begynder på Portalen i Greve den 1. marts, og slutter den 13. april på Royal Stage i Aalborg.

Billetter bliver sat til salg den 17. august.