Hvis du gerne vil have fingrene i en Audi Q7, så kan det være, at du skal sidde klar den 8. februar.

Haderslev Auktionhus har annonceret, at de vil sælge en Audi Q7, der tidligere tilhørte den kendte frisør Dennis Knudsen. Bilen, som er blevet et emne af offentlig interesse, blev konfiskeret af politiet efter Knudsens dom for fareforvoldelse.

Dennis Knudsen, der blev idømt 40 dages betinget fængsel og en bøde på 2000 kroner, mistede sin luksuriøse SUV efter en hændelse på Aarhus Havn sidste sommer. Bilen, en del af Haderslev Auktions katalog, er nu tilgængelig for offentlig erhvervelse, med auktionen som nu er planlagt til den 8. februar.

Det skriver SE & HØR.

Peder Bo-Scherrebeck, ejer af Haderslev Auktion, understreger, at bilens oprindelse, kendis eller ej, har mindre betydning for auktionshuset. “Vores fokus er at præsentere køretøjet korrekt og sikre en fair pris for både køber og sælger,” sagde Scherrebeck. Han tilføjede humoristisk, at han personligt ville have været mere begejstret, hvis det havde været en bil tidligere ejet af den italienske fodboldlegende Roberto Baggio.

Kendis-frisørens tidligere bil, som oprindeligt var leaset, forventes at indbringe mellem 400.000 og 450.000 kroner ved auktionen. Scherrebeck påpegede dog, at potentielle købere skal være opmærksomme på de ekstra afgifter, der følger med en leasingbil, som kan løbe op i omkring 600.000 kroner.

Interesserede kan få et nærmere kig på bilen under et åbent hus arrangement hos auktionshuset den 8. februar mellem kl. 15 og 17. Scherrebeck udtrykte sin begejstring for bilen, beskriver den som “en pisse fed bil” og en indikation af ægte kvalitet.

Denne auktion repræsenterer ikke blot en mulighed for at erhverve en luksusvogn, men også en chance for at eje et stykke dansk kendis-historie.