Parret skal skilles.

ABBA-stjernen Björn Ulvaeus skal skilles. Den 76-årige sanger har ellers været gift med sin hustru, Lena Ulvaeus, i hele 41 år.

Men nu har parret valgt at lade sig skille.

“Efter mange hyggelige og begivenhedsrige år har vi besluttet at skilles. Vi forbliver tætte og gode venner og vil fortsætte med at fejre vores børnebørns fødselsdage og andre familieferier sammen, siger parret i en fælles udtalelse via Ulvaeus’ talsmand, skriver Expressen.

Björn Ulvaeus giftede sig med Lena Ulvaeus tilbage i 1981. Før da var han gift i ni år med Abba-kollegaen Agnetha Fältskog, som han fik to børn med.

Han har ligeledes to børn med Lena Ulvaeus. Björn Ulvaeus og resten af ABBA udgav i slutningen af 2021 et nyt album for første gang i 40 år, hvilket altså vil sige, at bandet ikke har udgivet noget album under hele ægteskabet mellem Björn og Lena Ulvaeus.

Albummet med navnet ‘Voyage’ tog hitlisterne med storm – også i Danmark, hvor det i en periode lå nummer et.

Desuden valfartede folk til butikker for at få pladen i original udgave.

Perioden uden musik har eftersgiende været rigtig god for Björn Ulvaeus.

I et tidligere interview sagde han: 

“På en måde er jeg måske gladere i dag, end jeg var dengang. – I dag, som 76-årig, tror jeg aldrig, jeg troede, at livet var så godt som nu, også fordi nu har jeg diversificeret mig så meget, at når jeg ikke tænker på et interessant projekt, tænker jeg på et andet og et tredje.”