Vejr-værten er i dyb sorg.

‘Sara Maria Franch-Mærkedahls Instagram-profil har været usædvanligt stille på det seneste, noget hendes næsten 30.000 følgere har bemærket. Tv-værten har nu afsløret årsagen bag stilheden’.

Sådan lød meldingen så sent for et par uger siden.

Dengang delte hun et hudløst ærligt opslag på Instagram, hvor hun delte nyheden om, at hendes far er alvorligt syg:

“Min lille papi har det desværre rigtig dårligt. Og mit hjerte er helt utrolig ulykkelig over situationen. I morgen kommer han på hospice, og det skal mit system lige rumme”, skrev hun.

Sara Maria Franch-Mærkedahl tilføjede dengang, at hun sandsynligvis ikke vil være så aktiv på sin Instagram fremover, da hun ønsker tid til at trække vejret midt i denne svære situation.

Men nu har et nyt opslag fra Sara Maria Franch-Mærkedahl set dagens lys.

Her løfter hun sløret for, at hendes far gik bort i fredags:

“Fredag d. 1. september gik min elskede papi bort. Mit hjerte græder og jeg er tom for ord. Derfor ved jeg heller ikke lige nu, hvordan jeg skal udtrykke min sorg”, lyder det indledningsvis i opslaget, inden hun fortsætter:

“Jeg vil derfor, for nu, nøjes med at fortælle, at de som står min far nært og de som har en personlig relation til enten ham eller jeg, er mere end velkommen til begravelsen. Flere detaljer kan modtages, ved at skrive en privat besked”.

Afslutningsvis deler vejr-værten endnu flere rørende ord om hendes uendelige savn til sin far:

“Elskede papi, jeg mærker så tydeligt mit uendelige savn, og bærer de fineste minder og kærligheden til dig videre et helt særligt sted i mit hjerte, og vil ære dit minde forevigt – til vi ses igen”.

Vi her på redaktionen sender de varmeste tanker til Sara Maria Franch-Mærkedahl, familie og venner.