‘Ramasjang’-værten taler direkte til danskerne – og han har et vigtigt budskab

Tilbage i foråret blev børneværten Mads Geertsen, som er kendt i hele landet under hans underholdningspersona Onkel Reje, bombarderet med kritik og hadefulde beskeder af voksne, der fandt hans karakter som værende ‘en dårlig indflydelse på børn’ grundet.

Og de mange negative og ondsindede beskeder endte med at ramme dybere i børneværten, end man skulle tro.

Geertsen endte nemlig med at sygemelde sig med stress som efterfølge af den harmfulde episode, hvilket fik danskerne til at flyve til tasterne og ønske ham god bedring.

Og heldigvis ser det ud til at de varme tanker har båret frugt.

I en video som DR har delt på deres instagram, er Geertsen hoppet i Onkel Reje-kostumet igen, hvor han deler en glædelig nyhed til børn og barnlige sjæle.

– Onkel Reje her. Der er en masse søde børn, der går og bekymrer sig om: ‘Kommer Onkel Reje med i Cirkus Summarum i år?’. Og ved I hvad? Det gør han!’ uddyber Geertsen, og forklarer yderligere.

– Der har godt nok været det der med, at ham, der er inde i Onkel Reje, har været sygemeldt. Men jeg har sørget for, at han har været til psykolog og har fået snakket om det, så nu er han faktisk okay glad igen.

Derefter kravler Geertsen ud af kostumet og taler direkte til seerne som sig selv. Og her bruger ‘Ramasjang’-underholderen lejligheden til at takke de mange kærlige beskeder han fået, siden han sygemeldte sig med stress.

– Det er mig, der er inde i Onkel Reje, og jeg vil gerne lige benytte lejligheden til at sige tak for alle de varme og hjertelige beskeder, jeg har fået, og tegninger, blomster og øl (…) Uden det kærlige rygstød er jeg ikke sikker på, jeg var kommet op på cirkushesten igen, for det var virkelig en vanvittig omgang, jeg var igennem. Men jeg synes, det er vigtigt at få sagt, at det her er historiefortælling. Historier skal være frie, og det er der ikke nogen, der skal lave om på.

Mads Geertsen gør sit store comeback den 20. juni, når der er forpremiere på Cirkus Summarum – og her vil Onkel Reje være klar på spas og løjer.

Vi fra redaktion sender et varmt ‘velkommen tilbage’ til Mads Geertsen/Onkel Reje.

Du kan se videoen med Geertsen/Onkel Reje her: