Den elskede underholder er klar med næste karrierevalg

I 2018 strømmede danskerne ind i de mørke biografsale, da hele Danmarks John Mogensen blev bragt til live på det store lærred i filmen ‘Så længe jeg lever’.

I den bærende hovedrolle brillerede skuespilleren og sangeren Rasmus Bjerg, der ved hjælp af en god portion charme og en stemme der levede op til Mogensens hits som ‘Ensomhedens Gade Nr. 9’ og ‘Der Er Noget Galt i Danmark’, bragte liv i filmen, som ingen anden kunne gøre det bedre.

Siden succesen har Bjerg også nydt godt af succesen som den elskede hitmager, og har ligeledes været ude og optræde med Mogensens sange til diverse shows og festivaloptrædener.

Men nu er det blevet på tide for Bjerg at lægge ‘fut i fejemøget’ og Mogensens andre hits på hylden, og et nyt projekt skal stables på benene.

Og nu er Rasmus Bjerg gået i skrivehjørnet, så de sidste planer kan færdiggøres, og turbussen igen kan pakkes.

Der er nemlig flere musikoptrædener på vej fra Bjerg.

– Jeg går og er i gang med at lave et musikalsk onemanshow, fortalte Rasmus Bjerg til BILLED-BLADET, da mediet mødte ham til premieren på TV 2-serien ”Agent”.

Nok bliver der ikke plads til ‘Så Længe Jeg Lever’, men derfor kan Bjerg stadig byde op til dans, når billetterne bliver revet væk.

– Jeg skriver sange for tiden. En af mine gode bekendte, som jeg spiller John Mogensen med, han laver musikken, uddyber Rasmus Bjerg.

Selvom skriveprocessen og planlægningerne fortsat er i gang, så har Bjerg tegnet et klart billede af, hvad publikummet går i møde. Blandt andet sammenligner han showet med to store koryfæer i dansk showbusiness.

Hvornår de sidste scenografier bliver færdige, og premieredatoen kan offentliggøres, udtaler Bjerg sig ikke om.