Adskillige programmer bliver fjernet fra sendefladen, efter større skandale

Hvis du hører til dem, der elsker at se med, når TV 2 inviterer indenfor hos auktionshuset Lauritz.com i programmerne ‘Fantastiske fund’ og ‘Fantastiske hammerslag’, så bør du læse med her.

Til de mennesker, er der nemlig skidt nyt.

Programmerne, der blandt andet inviterer seeren indenfor hos stifterne Mette Rode Sundstrøm samt Bengt Olof Sundstrøm, vil ikke længere blive vist på kanalen.

Det bekræfter TV 2 i et skriftligt svar til B.T.

“TV 2 tager løbende stilling til hvilke programmer, der er på fladen. Det er ikke planlagt, at programmer, hvor man følger Lauritz.com, bliver vist på kanalerne. TV 2 dækker i øvrigt Lauritz.com-sagen journalistisk i Nyhederne og på TV2.dk,” kommer det.

Men rolig nu. Alt håb er ikke tabt.

Det er nemlig fortsat muligt at se ovennævnte programmer på TV 2 Play og ifølge TV 2 er man endnu ikke kommet frem til, hvorvidt det vil forblive sådan.

Dermed er der altså stadig en mulighed for, at de også vil forblive online.

Ifølge TV 2 er det i stedet noget, der vil blive taget stilling til løbende.

Beslutningen kommer som bekendt ikke længe efter, at Lauritz.com bekræftede, at de havde indgivet en konkursbegæring.

Skifteretten har i dag behandlet konkursbegæringerne, og Lauritz.com A/S og de øvrige selskaber i Lauritz-koncernen er på det grundlag i dag taget under konkursbehandling.

Konkursbegæringen gør også, at alle aktiviteter hos Lauritz.com foreløbigt er indstillet, og det vil ikke længere være muligt at indlevere effekter til auktion eller vurdering, ligesom der ikke længere vil være mulighed for at byde på effekter.