Konflikten mellem svigerinderne Kate Middleton og Meghan Markle nåede kogepunktet, da dronning Elizabeth døde sidste september, siger en royal kilde ifølge New York Post.

Prinsessen af Wales har, Kate Middleton, har opbygget nag over for Markle, da hun klandrer hertuginden af Sussex for at være årsagen til, at Kate ikke fik sagt farvel til sin elskede dronning. Det afslører Robert Jobson, forfatter af den nye afslørende bog “Vores konge: Charles III: Manden og monarken afsløret”.

41-årige Kate Middleton følte angiveligt, at hun var tvunget til at blive tilbage i England, da Elizabeth døde på Balmoral – i et forsøg på at forhindre prins Harry og Meghan Markle i at rejse til Skotland.

Jobson hævdede, at kong Charles havde beordret begge koner til at blive hjemme, da det “ikke var passende” for ægtefæller at være ved dronningens dødsleje.

“Harry insisterede på, at Meghan skulle rejse med ham til Skotland, da dronningens liv ebbede bort, men kongen sagde, at det kun var for børnene og børnebørnene at være sammen med dronningen,” hævder Jobson i bogen.

Jobson hævder også at den nu 74-årige kong Charles, bad prins William om ikke at tage hertuginden af Cambridge med, fordi “hvis Catherine ikke kommer, kan Meghan heller ikke.”

“Privat ønskede han at sige, at Meghan ikke var velkommen – men han kunne ikke sige det til Harry, så han greb personligt ind og bad Kate om at blive hjemme, så det var mere retfærdigt over for Meghan.”

Men Middleton var ivrig efter at tage til Balmoral for at se monarken en sidste gang, inden hun døde, på grund af sit nære venskab med dronning Elizabeth.

“Kate blev bevidst væk, men hun ville desperat være der sammen med dronningen i hendes sidste øjeblikke,” skrev Robson. “Det har ædt Kate op og har opbygget nag mod Meghan.”