Den kendte frisør beklager sin opførsel, men det er folks kommentar om børnene der gør mest ondt

I fredags tabte Dennis Knudsen hovedet, da han valgte at få en bom op for at komme ombord på aftenens sidste færdige til Odden fra Molslinjens færgehavn i Aarhus.

Kendisstylisten havde alle sine tre børn med i bilen, og de overværede altså hele situationen. 

Det har fået en masse danskere til tasterne, da de ikke mener, at han gik langt over grænsen foran sine egne børn.

De mange reaktioner Dennis Knudsen får på diverse sociale medier, lader dog ikke til at påvirke ham synderligt.

Det fortæller han til HER & NU.

“Der er en masse mennesker, der sidder og diskuterer min situation. Hvis jeg skulle sidde og bruge tid og kræfter på at læse, hvad de har af holdninger og meninger til mig, så ville jeg tage min luksustid fra mine kunder og mine børn”, udtaler han og uddyber, at han ikke gider at læse reaktionerne.

På trods af at han ikke selv gider at læse, hvad folk har at sige, så er han alligevel klar over, at alle reaktioner ikke er lige gode:

“Jeg ser selvfølgelig lidt af det og får fortalt lidt, men der er jo ingen af dem, der ved noget om det. Jeg forstår godt, at folk har en holdning til, at jeg er en idiot og så videre, det er fair nok, for det var idiotisk, det jeg gjorde. Men klappen gik ned”, fortæller han.

Det, der betyder mest for Dennis Knudsen, er, at folk kommenterer på, at det har været en forfærdelig oplevelse for hans børn. På diverse sociale medieplatforme er han blevet kaldt alt fra ‘uansvarlig’ og ‘et dårligt forbillede’, til at rystede individer ønsker børnene helt fjernet fra Knudsen.

Han beskriver, at det er den del, der gør ‘mest ondt’.