Den unge greve og hans kæreste har haft fast bopæl ‘down under’ i et par dage. Sådan er de første dage gået

Noget tyder på at grev Nikolai og kæresten Benedikte Thoustrup enten var trætte af det danske vejr, eller måske blot trængte til nye oplevelser på livet.

Ikke desto mindre mente det forelskede par, at det var på tide at få flere stempler i passet. De unge mennesker har nemlig valgt at læse valgfagene på deres respektive kandidatuddannelser på den anden side af jordkloden.

Både Nikolai og Benedikte er for nyligt landet i Sydney, Australien, hvor de begge går et spændende efterår i møde på University of Technology. Og noget tyder på at de har haft travlt med både at pakke ud og anskaffe studiebøger, eftersom der var første skoledag den 1. august.

Skulle du derfor sidde og være bekymret for den unge greves nye dagligdag ‘down under’. så er der godt nyt fra grevinde Alexandras presserådgiver Helle von Wildenrath. Hun giver nemlig en update på, hvordan det går med Nikolai og Benedikte.

– Han er kommet godt derned og har fundet et sted at bo sammen med Benedikte. De glæder sig til at komme i gang, fortæller von Wildenrath.

Både greven og kæresten er i gang med deres respektive kandidatuddannelser på Copenhagen Business School, CBS, hvor Nikolai studerer Sales Management, mens Benedikte læser MSC in Economics and Business Administration – Brand and Communications Management.

Det er heller ikke et tilfælde at valget netop er faldet på Australien for parrets nye studieby.

– De har valgt Australien, fordi de har hørt så mange gode og spændende beretninger fra prins Joachim, der selv har boet og arbejdet der, fortalte Helle von Wildenrath tidligere til BILLED-BLADET.