Nu er Kate Middleton set offentligt, efter den uheldige episode med det billede, som hun delte forleden.

I forgårs delte Kate Middleton et billede af sig selv og børnene, på Instagram-profilen ‘Princeandprincessofwales’. Det samme billede blev også frigivet til en lang række af de helt store mediebureauer, men der gik ikke længe før der var ballade.

Lynhurtigt trak medierne billedet tilbage igen, med beskyldning om, at billedet var manipuleret. Det satte blot endnu mere gang i de i forvejen mange spekulationer om, hvor Kate befinder sig efter operationen i januar.

Mandag eftermiddag brød Kate Middleton selv tavsheden og erkendte, at billedet som var blevet delt, var redigeret – angiveligt af hende selv.

“Som mange amatørfotografer, eksperimenterer jeg lejlighedsvist med redigering. Jeg vil gerne undskylde for enhver forvirring familiebilledet vi delte i går kan have skabt,” skrev Kate Middleton i en story om Instagram-profilen.

I januar meddelte det britiske kongehus at Kate Middleton skulle gennemgå en operation i maveregionen, hvilket ville betyde, at hun først skulle være indlagt mellem ti og fjorten dage, hvorefter hun ville vende hjem for at restituere. Samtidig blev det meddelt, at Kate Middleton først ville vende tilbage til sine royale pligter efter påske.

Men der har været mange spekulationer omkring hvorfor Kate ikke har været set offentligt siden 1. juledag. Der har tidligere været delt et enkelt billede, hvor hun befandt sig i en bil med sin mor – og nu er der delt endnu et.

Det skriver BBC som også har delt det nyeste billede af Kate Middleton. På billedet kan man se Kate Middleton og William i en bil, hvor de foralder Windsor.