De to grever kan gå fra weekenden med et stort smil

Der blev budt op til intens drama og blod på tanden, da Bispebjerg Boldklub begav sig ud på fodboldbanen i weekendens altafgørende kamp.

Forårsturneringens sidste kamp var nemlig ikke blot afslutningen på denne sæsons turnering, men også en skæbnens dag for Bispebjerg Boldklub, der med en sejr kunne rykke op fra Serie 4 til Serie 3.

Alle klubbens spillere havde derfor stjerner i øjnene og en sult efter sejr – inkluderet holdet to toptunede stjerner: grev Felix og grev Nikolai.

Og til trods for nerver helt ude på tøjet og motivation drevet af forhåbninger, så formåede klubben alligevel at gå fra kampen med sejren – og en overlegen en af slagsen.

Intet mindre end 5-0 kunne dommeren notere som vinderholdets afgørende målscore.

Resultatet er dog også en afspejling af en dommer som modstanderholdet langt fra var tilfredst med. Rivalerne kunne nemlig se spillere gå fra banen med både gule og røde kort, hvilket gav en stærk fordel for greverne og co.

Men nu har sæsonens sidste fløjt lyt, og Bispebjerg Boldklub skal klargøre sig på en væsentlig hårdere sæson efter sommerferien. Men naturligvis skal der først fejres med sjov og ballade i sommervarmen.

BILLED-BLADET var til stede til den nervepirrende kamp, hvor der også blev givet et efter-kampen-interview med de to grever, der satte ord på opgøret og deres egne præstationer.

– Vi skulle have en sejr i hus for at garantere en oprykning, så det var klart, at der var lidt nerver på. Men vi fik resultatet i hus, så det lykkedes, lød det fra en forpustet men begejstret Nikolai.

Felix delte brormands glæde over oprykningen, til trods for en ydmyg indsigt i egne evner.

– Jeg er også tilfreds. Jeg er jo ikke den bedste på holdet, men jeg yder mit bedste.