Nu er der svar fra lægerne om den 70-årige entertainer

Hjørring Revyen var i fuld gang med de helt store forberedelser til dets 50-års jubilæumsshow, da ulykken indtrådte.

Blot fire uger før revyen for første gang kunne invitere de spændte gæster indenfor til en premiere fuld af underholdning og sjove indslag, måtte revyen samt dets rutinerede spasmager-stjerne Preben Kristensen bringe en chokerende nyhed.

‘Line 3’-legenden havde nemlig under en prøve, været udsat for et alvorlig styrt, der sågar førte til en hjernerystelse hos den 70-årige lattermaskine.

Heldigvis kunne end ikke et styrt til hovedet holde den rutinerede Kristensen i hospitalssengen længe, fortæller han til Her og Nu efter en succesfuld premiere på revyens jubilæumsshow.

– Jeg røg ind på skadestuen og blev scannet. Jeg havde lige et par dage i sengen, hvor jeg ikke kunne røre mig. Men jeg var nede at bade fire dage efter, fortalte Kristensen til mediet, hvor han også uddyber, hvordan han selv frygtede, at revyjubilæet ville blive uden ham i scenelyset, mens han begyndte at trappe ud af morfinbehandlingen.

Lægerne havde informeret Preben Kristensen om, at han ikke skulle sætte for høje forventninger efter en premiere sammen med resten af kollegerne, da det kunne tage otte til tolv uger, før han var frisk igen.

I mellemtiden var operasanger og skuespiller Morten Staugaard hentet ind som erstatning for Kristensen.

Men helt ude var Preben nu ikke alligevel, og til publikums store begejstring nåede han at fremføre et par sange på den store aften.

– Der er en kun ting, som jeg er ked af, og det er, at jeg ikke får lov at gå med ind i finalen (en hyldest til revyens første show fra 1973) endnu, for det er så skønt et nummer. Men vi har alle sammen været så taknemmelige for, at Morten kunne springe til og være med, afslutter Kristensen.