Hele Danmarks Sussi er sprunget ud i kærligheden igen.

Den danske kultur- og underholdningsbranche måtte i tidligere på året vink farvel til Leo Nielsen, der sammen med konen Sussi udgjorde dansktop-duoen ‘Sussi og Leo’.

Men til trods for at måtte vinke farvel til sin partner og bedste ven, så har Sussi ikke lagt skjul på at hun er klar til at leve livet videre på ny.

Hun har sidenhen afsløret at tiden efter Leos død var hård, men at hun ikke behøvede at bruge livet alene. Det er nemlig væltet ind med tilbud på datingmarkedet, som Sussi i dén grad har taget til sig.

– Jeg får da så absolut mere lyst til livet, men jeg har også brug for at være alene og finde mig selv. Jeg skal ikke have en fast kæreste, men det er jo ikke det samme som, at jeg ikke vil have nogle elskere. Gerne flere. Jeg vil prøve lidt af hvert, lød det dengang fra Sussi.

Og nu, syv måneder efter Leos død, er Sussi åbenbart klar til at dele livet med en helt særlig person igen. Hun har nemlig fundet sig en kæreste – og en ung en af slagsen, skriver Her og Nu.

Den nye mand i Sussis liv er nemlig 14 år yngre end hende selv, og hans søde ord og personlighed har tydeligvis bidt sig fast i sangerinden.

– Jeg synes, han er rigtig, rigtig sød, og jeg tænker meget på ham. Han er romantisk og fortæller mig, hvor sød og pæn jeg er – og hvor lækker jeg er, fortæller Sussi til ugebladet.