Den hyldede firkløver synger på sidste vers.

Kan det ikoniske britpop-band Blur have takket af for sidste gang?

For at citere deres meghit-nummer “The Universal”: “Yes, it really, really, really could happen”.

Efter otte år i musikhimlen vendte Blur tilbage i år, og fans verden over kunne atter synge med på “Song 2” og “Parklife.”

Dog har glæden været kortvarig, da bandets frontmand, Damon Albarn, nu annoncerer en ny pause.

I et interview med det franske medie Les Inrockuptibles indrømmer Albarn, at genforeningen blev “for meget for ham.” På trods af at det var “den rigtige ting at gøre” og en “enorm ære” at spille sammen igen, afslører han, at Blur allerede er på standby.

Det skriver det britiske medie NME.

“Jeg siger ikke, at jeg ikke vil gøre det igen,” forsikrer Albarn dog fans. Han understreger, at den seneste genforening var en “smuk succes,” men han ønsker ikke at dvæle ved fortiden.

I stedet afslører han, at hans tid fremover vil blive dedikeret til at skabe en opera, som skal opføres i Paris næste år. Derudover skal det heller ikke glemmes at Albarn langt fra er god til at sidde stille, da han ved siden af Blur også har international succes med tegneseriebandet Gorillaz, samt supergruppen The Good, The Bad, and the Queen.

Damon Albarn, kendt for sit alsidige musikalske talent, ser ud til at tage en ny retning i sit kunstneriske udtryk.

Blur, bestående af Damon Albarn, guitarist Graham Coxon, bassist Alex James, og Dave Rowntree bag trommesættet, udgav deres seneste album, ‘The Ballad of Darren,’ i år. Albummet markerede deres første udgivelse i otte år og blev ledsaget af en vellykket turné, herunder en mindeværdig optræden på Roskilde Festival.

For Blur-fans er det måske ikke et endegyldigt farvel, men snarere et “på gensyn.” Albarns passion for musik og konstante udforskning af kunstens grænser lover, at vi kan forvente mere fra denne ikoniske frontmand, uanset hvilken retning han vælger at tage.

I mellemtiden kan vi nyde et af deres største – og hårdeste – internationale hits, “Song 2”.