Den rørende gestus er nu set verden over.

Uden tvivl er Ed Sheeran kendt for sin fantastiske stemme, men det er også hans bemærkelsesværdige forbindelse til sine loyale fans, der har fanget folks hjerter.

I en video delt på YouTube deler en særlig øjeblik fra en koncert i Berlin, Tyskland, i april 2023 et smukt øjeblik, hvor Ed sang en sang uden akkompagnement. Her blev han fortryllet af en fans sangstemme, der befandt sig i nærheden og besluttede at invitere hende op på scenen med sig.

Hvis du leder efter en mere traditionel skotsk lyd leveret af ingen ringere end Ed Sheeran, viser de første øjeblikke af videoen Ed, der tager sig tid til at fortælle publikum, at den klassiske sang kaldet “The Parting Glass” ofte spilles ved afslutningen af aftenen på irske pubber.

Mens han synger sangen foran det stille publikum foran ham, glider han ubesværet over i sin hit “Afterglow.” Inden sangeren kan nå at synge nogle vers, bemærker han straks en ung kvinde, der brøler sin sang lige ved siden af ham uden for scenen.

Uden tøven stopper Ed med at synge et øjeblik og beslutter at trække hende op på scenen med sig for at synge en akustisk version af “Afterglow” fra 2021. Det ser ud til at være et skæbnebestemt match for en akustisk version af denne sang, da deres stemmer lyder smukt sammen.

Du kan se den rørende video her: