Dwayne Johnson delte en trist besked på sin Instagram profil igår aftes.

Multi-stjernen Dwayne Johnson fortæller, at hans mor Ata Johnson er okay efter en bilulykke, hun var involveret i onsdag aften i Los Angeles.

Den 50-årige superstjerne tog torsdag til Instagram med et billede af et rødt Cadillac-køretøj med betydelige skader på passagersiden.

“Tak Gud, hun er ok,” sagde wrestler-skuespilleren om sin mor, 74, i billedteksten til indlægget. ‘Engle af barmhjertighed holdt øje med min mor, da hun var i en bilulykke sent i går aftes.’

Black Adam-stjernen tilføjede, at ‘hun vil overleve og fortsætte med at blive evalueret’, og bemærkede de forhindringer, hun tidligere har overvundet.

“Denne kvinde har overlevet lungekræft, et hårdt ægteskab, en frontal kollision med en spritbilist og forsøgt selvmord,” sagde A-listen skuespilleren. “Hun er en overlevende på måder, der gør engle og mirakler virkelige.”

Se opslaget HER

Ulykken fandt sted onsdag aften i Los Angeles forklarer ‘The Rock’, 50.

Han fortæller, at hans mor, Ata Johnson ‘har overlevet lungekræft’, et hårdt ægteskab, frontan kollision med spritbilist og forsøgt selvmord.

Dwayne Johnsons far, Rocky Johnson døde i januar 2020.

Takkede myndighederne

Johnson takkede myndighederne med Los Angeles Police Department og Los Angeles Fire Department ‘for at være så omsorgsfulde og fokuserede’ og ‘for at blive ved telefonen og tale mig igennem det hele’.

Johnson, hvis far Rocky Johnson døde i januar 2020, opfordrede sine følgere til at vise kærlighed til deres forældre.

“Jeg har en forælder tilbage, så hvis du stadig har din mor og far, så sørg for at kramme dem hårdt, for du ved aldrig, hvornår du får det opkald kl. 03.00, som vi aldrig ønsker at få,” sagde han. 

Nyheden kom på en allerede højtidelig dag blandt det professionelle wrestling-miljø, midt i ‘The Genius’ Lanny Poffos død, 68 år.

På tværs af det sociale medieformat sendte en række af Johnsons samtidige på tværs af underholdning og sport venlige ord til den omsorgsfulde søn i kølvandet på den skræmmende ulykke.

Wrestling-stjernen Mercedes Varnado sagde: ‘Glad for, at hun er god. Sender kærlighed og bønner.’

Olympiske Lolo Jones sagde: ‘Bønner for hendes bedring! Godt hun er ok!!’

Rosie O’Donnell sagde, ‘bønner blev besvaret’, mens Pierce Brosnan sagde: ‘Gud velsigne.’

Skuespillerinden Sarah Shahi sagde: ‘Omg DJ. Jeg beder bestemt en bøn til englene.’