Det juridiske team vil officielt sige, at de er færdige med at repræsentere rapperen i en retssag – og de planlægger at gøre det på en meget offentlig måde.

Ifølge juridiske dokumenter, indhentet af TMZ, Greenberg Traurig, hævder LLP, at der har været “et sammenbrud i kommunikationen” med Kanye, da de forsøger at lade ham vide, at de er væk fra sagen. 

De siger, at Kanye West tilsyneladende har deaktiveret det telefonnummer, de tidligere brugte til at komme i kontakt med ham.

Som følge heraf siger kilder, at virksomheden søger at bruge “alternative midler” til at nå ham … hvilket omfatter annoncering i 2 LA-baserede aviser og offentliggørelse af kendelsen fra dommeren, som giver dem mulighed for at trække sig fra sagen , for alle at se.

Lægerne siger, at målet er at informere rapperen om ordren – og da han er ikommunikativ, er dette den bedste mulighed for at give ham besked.

Firmaet siger, at det er klar over, at publikationen “sandsynligvis ville få betydelig mediebevågenhed, hvilket resulterer i bredere offentliggørelse.”

For dem, der ikke er klar over det, har Kanye West været gået under jorden, siden at han annoncerede sin kærlighed til Hitler og nazister på Alex Jones ‘InfoWars’ sidste år.

TMZ brød historien, men vi lærte, at Kanye og Yeezy, arkitektonisk designer Bianca Censori, for nylig havde en slags bryllupsceremoni … selvom vi får at vide, at det ikke ser ud til, at de har indgivet en vielsesattest for at gøre det lovligt.