En tung sorg har ramt Dronning Camilla, og Kong Charles står hjælpeløs ved hendes side.

Efter års kamp og modgang blev Kong Charles, 74, og Dronning Camilla, 75, endelig ægtefæller. Deres kærlighedshistorie syntes dømt til fiasko i mange år, men parret nægtede at give slip på hinanden. De blev gift i en nedtonet borgerlig ceremoni på Windsor Slot i 2005.

Camilla, som tidligere var foragtet som kvinden, der ødelagde ægteskabet med Prinsesse Diana, har med tiden vundet det engelske folks hjerter. Hendes kærlighedsrejse med kongen har været lang og snoet. Før hun mødte Prinsen af Wales, havde hun en passioneret romance med britten Kevin Burke.

Det skriver Kungligt.se.

Camilla og Kevin mødtes i London i 1965 og blev straks tiltrukket af hinanden. Selvom forholdet ikke varede længe, huskede Kevin altid sin Camilla med ømhed og kærlighed. Han beskrev hende som den bedste og sjoveste partner, man kunne ønske sig.

Nu er Kevin Burke død i en alder af 77 år. Dødsårsagen er ikke kendt, men hans familie beder om donationer til den britiske hjertefond. Fem år efter romancen med Kevin mødte Camilla Parker Bowles den unge Prins Charles, og de forelskede sig i hinanden.

For Dronning Camilla er det naturligvis en sorgens tid, at hendes tidligere kærlighed er gået bort. Kong Charles kan ikke gøre andet end at støtte sin hustru.