Midt i festlighederne, valgte hendes majestæt at afsløre en hemmelighed med offentligheden

Der var budt op ved det lange bord, da dronning Margrethe og det danske kongehus fik officielt besøg af den norske kong Harald og dronning Sonja.

Gæstfriheden og det royale besøg var til ære for den norske dronning, der den 4. juli kunne fejre hendes 86-års fødselsdag.

Blandt festmiddagens mange indslag, valgte hendes majestæt at holde en tale til ære for det norske regentpar. i talen blev der delt fine ord og anekdoter om dronningens nære venskab med det norske kongepar.

Men klemt ind mellem de rosende ord, kom hendes majestæt også med en afsløring om dronning Sonja, som omverdenen ikke kendte til før nu, skriver BILLED-BLADET.

Den danske dronning kunne nemlig afsløre, at dronning Sonja de seneste år har tilbragt flere dage i Danmark på diskret vis, da hun ønskede at videredyrke hendes store passion – kærlighed for kunsten.

– (…) og Sonja, du har især i de senere år ganske diskret til­bragt adskillige dage i Dan­mark, hvor du har fordybet dig i din kunst. Du har skabt fine kunsttryk og du har ud­viklet dine evner inden for keramikken, som jeg i høj grad beundrer. Gid du må have glæde af det mange år endnu, lyder de fine og afslørende ord fra den danske dronning.

Dronning Sonjas kunst blev for alvor sat på display, da det norske kongehus på deres officielle Instagram-profil kunne lykønske monarken på fødselsdagen. Men med i opslaget af den smilende fødselar blev der også delt billeder af dronningen i fuld gang med maling og pensler.

Du kan se opslaget her: