Camilla Parker-Bowles har igennem de sidste mange år haft en nærmest teflon-tyk hud. Intet har kunnet skræmme hende.

På trods af alle de modbydelige ting, hun er blevet budt, siden prinsesse Dianas død, har hun ikke veget fra Charles’ side.

I kærlighedens navn har hun holdt fast ved sin elskede Charles, på trods af massive beskyldninger om det ene eller det andet.

Det viser sig imidlertid, at Kongens ægtefælle har en skamfuld hemmelighed, der nu er kommet for dagens lys.

Kort før kroningen kom der også oplysninger om en særlig hændelse foran Buckingham Palace. Her blev en mand anholdt for at kaste en taske over på paladsets område.

Dette blev efterfulgt af en kontrolleret eksplosion, som kun øgede folks frygt. Heldigvis gik selve kroningen uden forstyrrelser.

Det viste sig dog, at rygterne om en mulig afværget mordplan, rystede Camilla, der ikke kunne komme sig helt over de modbydelige planer.

Som det nu er kommet frem, var det imidlertid ikke det, der skræmte Kongens ægtefælle mest. Hun skulle angiveligt være panisk bange for at møde Charles III’s påståede uægte søn, som for nylig har gjort opmærksom på sig selv igen.

Der var risiko for, at den påståede uægte søn ville dukke på til kroningen og forstyrre det glædelige øjeblik. Netop den situation skræmte Camilla virkelig meget.

Kongehusets tjenere har fået ordrer om at overvåge mandens bevægelser, som normalt bor i Australien.

Det overraskende er, at det angiveligt er ham, som Camilla frygter mest. Kun få kendte til dronningens ægtefælles velbevarede og lidt skamfulde hemmelighed.

Det skriver