Filmstjernen var ikke særlig åben og rar, da han blev stillet spørgsmål på den røde løber af tidligere realitystjerne.

Jake Gyllenhaal fik journalist til at græde på den røde løber.

“Jeg begyndte bare at græde med det samme”

Sådan lyder det fra realitystjernen ‘Ali Fedotowsky’, der arbejder som reporter for ‘E! News’.

Den tidligere hovedrolleindehaver i tv-programmet ‘Bachelorette’ interviwer i den forbindelse folk på den røde løber, men det er ikke altid lige let.

Det fortæller hun i podcasten ‘Women On Top’, fortæller Page Six.

I Podcast-episoden bliver den 38-årige Ali Fedotowsky spurgt, hvad der har været hendes værste møde med en kendt, og her var svaret meget hurtigt:

“Undskyld, Jake Gyllenhaal, men jeg bliver nødt til at lave en Taylor Swift på dig, siger hun og hentyder til, at sangerinden ofte har delt slet skjulte stikpiller omhandlende sin filmstjerne-ekskæreste.”

Journalisten fortæller videre, at den dårlige oplevelse med Jake Gyllenhaal fandt sted under hendes aller første tjans på den røde løber.

“Jeg kan huske, at jeg tænkte, jeg ville gøre det skidegodt! Jeg havde øvet mig og var så klar til at komme i gang,” siger hun og fortsætter:

“Men så kommer Jake Gyllenhaal gående, og jeg begynder at ryste lidt i benene i mine høje hæle. Jeg siger: “Hey Jake, hvem har du taget med i dag” for at høre, hvem der var hans date, men så siger han bare “hej hej” og går væk fra mig.”

Hun fortæller herefter at hun bare begyndte at “tudbrøle med det samme”, fordi hun var så bange for at blive fyret, og at hun havde gjort noget forkert.

Dog fandt hun ret hurtigt fodfæste igen, eftersom at hun kunne se at Jake Gyllenhaal havde samme opførsel mod flere af de andre journalister.

“Jeg har lavet utallige interviews og ved, hvor nemt det er at være sød mod journalister,” lyder det.

I podcasten sætter Ali Fedotowsky også navne på nogle af de berømtheder, hun har oplevet som værende de sødeste.

Her kalder hun blandt andet ‘Tom Hanks’ for “den rareste fyr”, ligesom hun beskriver ‘Kris Jenner’ som “det sødeste menneske”.