Det populære program har haft sin sidste sendetid, fortæller værten

Christian Bonde bekræfter nu, hvad det kommer til at betyde for ham, at Maria Fantino, hans trofaste makker i ‘Curlingklubben’, forlader DR.

Maria Fantino forlader DR til fordel for TV 2, der som bekendt har løfte sløret for, at hun bliver den næste ‘X Factor’-vært. Et skifte, der rammer Christian Bonde hårdt.

Jobbet betyder nemlig, at ‘Curlingklubben’ lukker og slukker. 

Det forklarer han mere om i et opslag på Instagram.

“Som I måske har læst, så har ‘X Factor’ fået en ny vært. Normalt ville det nok ikke være noget, som jeg sådan var synderligt på halen over, men lige i det her tilfælde betyder det en del for mig. Det er nemlig et menneske, som jeg kender rigtig godt og holder utroligt meget af. Det er jo ingen ringere end Maria,” skriver han. 

Han fastslår, at skiftet ikke kommer som et chok for ham, samt at han støtter Fantino i beslutningen.

Men måske det kan komme ham til gode i den lange ende. Christian Bonde har nemlig haft lidt for travlt i den seneste tid, hvorfor han nu ser frem til at trække stikket.

“Det betyder, at der skal holdes så meget sommerferie, at der vil sidde ‘Forsidefruer’ og se mig i det danske sommerlandskab og imponeret og tænke: ‘Hold da op! Ham har han laver da SLET ingenting,” skriver han og tilføjer:

“Siden Maria og jeg tog til Færøerne i foråret sidste år og startede, hvad der bedst kan betegnes som et produktionsmaraton, har jeg haft for travlt. Så travlt at jeg ikke altid har følt, at jeg kunne yde det, jeg gerne ville – og endnu værre: ikke altid kunne være det jeg gerne ville for mine venner, familie og min vidunderlige hustru. Det bryder jeg mig ikke om,” skriver han. 

Derfor vil han nu tage en lang pause, men lover at melde ud om fremtiden til sine følgere. 

“Jeg lover, I får en melding, der er noget konkret at melde om,” kommer det afslutningsvist fra Christian Bonde.