Den populære vært pakker sammen.

Ikke alle har lyst til at blive boende i Danmark hele deres liv. Derimod er der mange, der har lysten til at opleve at bo i et andet land.

Tilsyneladende er det også en lyst, der har boet inde i Anna Lin. Og nu har hun gjort alvor af dette, da hun har pakket sine ting og er flyttet til Tyskland. Mere præcist bor hun nu i Berlin.

Inden flytningen havde hun hjemme i København, men det kommer hun ikke til at have det næste stykke tid. Derimod har hun planer om at nyde alt, hvad den tyske storby har at byde på.

Det afslører hun i et opslag på det sociale medie Instagram. Her skriver hun også, at der faktisk er en meget simpel grund til, at hun er flyttet. Hun fik ganske enkelt bare lyst, og den lyst endte hun altså med at handle på.

“Jeg er flyttet, fordi jeg har lyst,” lyder det fra Anna Lin, der blandt andet er kendt for at have været vært på ‘Kender du typen’.

Gennem de seneste år har hun været vært på flere programmer på DR, men hun er ikke længere fastansat på kanalen. Derimod er hun freelancejournalist, der fortsat laver opgaver for DR.

Senest har hun stået i spidsen for det populære realityprogram ‘Døm vores forhold’. Og selvom hun nu har valgt at skifte Danmark ud med Tyskland for en stund, tyder det ikke på, at hun er helt færdig med at arbejde for DR.

“Vi ses her og der mellem DK og DE,” lyder det også fra hende i opslaget på det sociale medie.

Det kunne derfor tyde på, at hun har planer om at pendle mellem Berlin og København, når arbejdet kalder. Hvor meget hun kommer til at opholde sig i Danmark, er naturligvis svært at sige.