Mathias Hammer er netop blevet far for tredje gang, og nu afslører han navnet på den lille pige.

Mathias Hammer kender vi som holdkaptajn fra ‘Den klassiske musikquiz’ og vært for P1-programmet ‘Anmelderne’. Han er også kendt fra sit arbejde på radioprogrammet ‘Anmelderne’ samt fra podcasten ‘Hammer og Cilius’.

Han har netop budt sit tredje barn velkommen til verden. Denne glædelige nyhed delte han på Instagram, hvor han også afslører navnet på den lille pige.

LÆS OGSÅ  Elsket TV-profil død: Blev 82 år gammel

Det er Mathias Hammer og kæresten Najas første barn sammen. Mathias Hammer er far til tvillingerne Otto og Ejgil fra et tidligere forhold, mens Naja har datteren Nora fra tidligere.

“I går, på terminsdatoen d. 24/4 2024 kl. 6.24, kom dette pragteksemplar til verden på Rigshospitalet. Nora, Otto og Ejgil har fået en lillesøster. Naja og jeg er blevet forældre sammen,” skriver han i opslaget på Instagram, hvor han også hylder sin kæreste, Najas, præstation gennem fødslen:

“Forløbet kandiderer til en guldmedalje ved OL i fødning, så vi blev med det samme sendt hjem for at bygge hule,” lyder det fra Mathias Hammer.

LÆS OGSÅ  Lene Beier rækker ud til danskerne: Kan du hjælpe?

Her afslører han også navnet på den lille ny verdensborger:

“Vores datter hedder Kirsten. Ligesom sin mormor. En livsduelig, optimistisk og nysgerrig kvinde, der elsker musik, mennesker, latter og at sove længe i weekenden. Vi krydser fingre for, at Liden Kirsten har arvet de egenskaber.”

Du kan se hele opslaget herunder: