I en hjertevarm og offentlig kærlighedshistorie, som hele Danmark kunne følge med i under ‘Gift ved første blik’ i 2023, forbliver Michael Ewald Hansen og Jeanette Lagonis det eneste par, der stadig er gift. Nu afslører de deres næste skridt: en gentagelse af deres bryllupsceremoni.

Tidligere har de afsløret overfor HER&NU/Realityportalen, at de har stødt på udfordringer med at finde den perfekte kirke.

Årsagen er, at de ikke har tilknytning til de kirker, de drømmer om at blive viet i.

Men på ‘Reality Awards’ i 2024 afslører parret, at de endelig har fundet den ideelle kirke. Det viser sig, at Køge Kirke er stedet for deres drømmebryllup.

“Vi har været så heldige at få vores drømmekirke – Køge Kirke,” afslører Jeanette begejstret. Michael supplerer og forklarer, hvordan det lykkedes dem:

“Det er sådan, at man løser sognebånd til en præst, og det har vi fået lov til. Hun kendte til vores historie, og hun ville gerne velsigne os i Køge Kirke, så det har vi fået lov til,” forklarer Michael.

Parret fortæller også, at det bliver til september, at parret igen skal sige ja til hinanden. Datoen er dog ikke helt fastlagt endnu, da parret stadig vakler mellem to datoer.