Efter flere dage med smerter og sygdom, endte det på hospitalet

Micki Cheng, som de fleste kender for ‘Den store bagedyst’, har i disse dage ikke mulighed for at nyde det skønne sommervejr. 

Den kendte kogebogsforfatter befinder sig nemlig ikke på en sandstrand, men derimod i en hospitalsseng på Regionshospitalet Randers, hvor han er blevet indlagt. 

Det afslører han selv i et opslag på Instagram. 

Her skriver han, at han er ked af, at der har været stille på hans sociale medier på det seneste. Han afslører samtidig, at det ikke er uden grund, at der har været stilhed. Det skyldes nemlig, at han er blevet syg. 

“Beklager de sidste par dages stilhed venner. Men hvad jeg troede blot var lidt utilpashed efter en arbejdsferie i højt gear, blev til vedvarende feber og med høje infektionstal,” skriver han. 

Han fortæller også, at han oprindeligt havde håbet, at det ville gå over med hjælp fra Panodil og Ipren. Efter to dag med smerter i maveregionen, besluttede han dog at tage til lægen. 

“Efter to dage med smerter i maveregionen, vedvarende feber, kvalme og nedsat appetit, valgte jeg at tage til lægen. Og vupti, så lå jeg her på akutmodtagelsen,” skriver han. 

Selvom han er blevet indlagt, er det endnu ikke lykkedes for lægerne at finde ud af, hvad han fejler. Han skriver dog, at han har en historik med inflammatorisk tarmsygdom. Derfor arbejder lægerne for at finde ud af, om det kan være en del af årsagen. 

Micki Cheng afslører også, at han har fået besøg af sin kæreste, Michael. Han har derfor ikke været alene på hospitalet, men alligevel er det ikke specielt spændende. Værst af alt er dog, at han ikke kan få noget at spise. 

“Heldigvis kom Michael herop efter job og holder mig med selskab. Det er skønt! Det eneste minus, udover stadig febersymptomer og mavesmerter: jeg er sulten. Og tørstig. Kunne virkelig godt drikke en slushice,” skriver han. 

Til slut fortæller han, at han holder sig ved godt mod. Desuden benytter han også lejligheden til at takke for de søde ord og tanker samt love, at han holder sine følgere opdateret.