Jacob Risgaard, Christian Arnstedt og Jesper Buch har takket af i det populære program. Nu skal disse tre træde i de store “potespor”.

Hvis du er blandt dem, der trofast følger med, når det populære iværksætter-program ‘Løvens hule’ løber af stablen, så er der god grund til at spidse øre.

Tilbage i september løftede de evigt populære løver Christian Arnstedt, Jacob Risgaard og Jesper Buch, at deres tid i hulen sang på sidste vers.

Og nu er der sat navn på de tre profilers efterfølgere.

De tre velkendte løver, Jesper Buch, Jacob Risgaard og Christian Arnstedt erstattes nemlig af de tre nye løver: Nikolaj Nyholm, Tahir Siddique og Morten Larsen.

Det skriver DR.

Nikolaj Nyholm, kendt for sit arbejde med e-sportsholdet Astralis og underholdningskonceptet Blast, bringer en baggrund i den digitale og underholdningsorienterede verden. Tahir Siddique, tidligere global chef for Livescore, en førende formidler af sportsresultater, tilføjer en international dimension til panelet. Morten Larsen, stifteren bag takeaway-platformen Hungry, repræsenterer iværksætterånden og erfaringen med at bygge en virksomhed op fra bunden.

Den niende sæson af ‘Løvens Hule’, der starter den 4. januar, står over for den udfordring at integrere disse nye personligheder, samtidig med at programmets kerne – spændingen og dramaet i investeringsverdenen – bevares. Seerne vil utvivlsomt følge med for at se, hvordan de nye løver vil interagere med de etablerede medlemmer Anne Stampe og Louise Herping Ellegaard, og hvilken retning de vil tage programmet i.