Nu kan seerne godt begynde at glæde sig.

Det hele startede med serien ‘Det forsvundne Ravkammer’. Her mødte seerne vennerne  Charly, Niels og Tania. Og nu vender de tre venner tilbage i en efterfølger til serien.

Det skriver DR i en pressemeddelelse.

“Nordvestjylland er byttet ud med Bornholm, når vennegruppen fra ’Det Forsvundne Ravkammer’ vender tilbage i ’Mysteriet på Bornholm’. Vennerne Charly, Niels og Tania rejser nemlig med Charlys mor på ferie til Bornholm for at besøge Charlys mors gamle studieveninde Helle og datteren Silje,” sådan skriver DR om serien.

I serien bliver et kostbart maleri ødelagt ved et uheld på Oluf Høst Museet i Gudhjem, og det ender med, at Silje får skylden for det. Her træder vennerne til, og efterforsker sagen. Og det skal vise sig, at ende med noget meget større, end de overhovedet havde kunne forestille sig.

Marinus Refnov (Charly), Bertil Karlshøj Smith (Niels), Cecilia Marcello Loffredo (Tania) og Lova Müller Rudolph (Silje) har de bærende roller i ‘Mysteriet på Bornholm’. (Foto: © Uffe Rønne Wagner)

“De efterforsker sagen, der leder dem i retning af et nøje planlagt og meget større kup. Sandheden er langt større end som så, og en opklaring kan måske hænge nøje sammen med den bornholmske mytologi omkring ’de underjordiske’,” står der om serien.

Det er igen Marinus Refnov som Charlie, Bertil Karlshøj Smith som Niels, Cecilia Marcello Loffredo som Tania og Lova Müller Rudolph som Silje, vi kan se i seriens hovedroller.

Derudover medvirker blandt andet Lisbeth Wulff, Martin Greis-Rosenthal, Henning Valin Jakobsen og Marie Mondrup.

Serien består af otte afsnit, og de første to afsnit bliver frigivet fredag den 23. februar på DRTV, herefter kommer der et afsnit hver fredag. På DR1 får serien premiere lørdag den 24. februar, hvor der vises to afsnit fra klokken 20.50. Herefter bliver der vist et afsnit hver lørdag på samme tid.