Annoncørbetalt indhold

Det er ikke hvilket som helst urmærke, som er smart at investere i. De bedste luksusure er dem, hvor kvalitet og funktion går op i en højere enhed – og det er også dem, som koster dig dyrt. Ureksperter har gennem mange år kigget på, hvordan luksusures værdi bevæger sig på markedet. Ifølge eksperterne er der særlige urmærker, som du skal holde øje med, hvis du leder efter det bedste investeringaktiv. Og vi har svarene til dig her: 

1. Patek Philippe

Patek Phillippe er en af de mest populære ure at investere i lige for tiden. Udmærket har haft en markant værdistigning på 61% de seneste år, hvilket betyder at det er en utrolig attraktiv investeringsmulighed lige nu. 

Patek Phillipe har for nyligt lanceret nye modeller, som ligner de gamle mekaniske ure i ædelmetal, så hvis du gerne vil investere, så er det nu, at du skal slå til. Patek Philippe har i 2022 og 2023 været en af de mest foretrukne mærker at investere i, og derfor er de også forholdsvis nemme at finde på ur-markedet i dag.

2. Omega 

Omega ure har i mange år været en favorit blandt ur-elskere, og er stadig den dag i dag et populært investeringsaktiv. Det schweiziske ur stammer helt tilbage fra midten af 1800-tallet og har en betagende historie bag sig. I dag er mærket verdensberømt og en af de bedste investeringsaktiver i ur-branchen.

3. Rolex

Det velkendte Rolex mærke, som naturligvis også er schweizisk produceret, er øjeblikkelige genkendelige for deres design. Det er ikke kun designet som gør Rolex ure populære det er også kvaliteten. Rolex ure er håndlavede og kan tage op til flere år at fremstille. I dag er det en af de bedste investeringsure på markedet, da det altid har en stor fanskare af købere, som er parate til at smide mange tusinde kroner efter et lækkert Rolex ur. 

4. Breguet 

Dette urmærke bliver ofte overset, når det kommer til investeringer – og det er i den grad en skam. Urets historie stammer helt tilbage fra 1700-tallet og var blandt andet båret af dronning Marie Antoinette. 

Designkvaliteten er unægtelig enestående, og værdistigningen har været opadgående i mange år. Selvom urmærket ikke er lige så kendt som for eksempel Rolex og Omega så er mærket stadig velset af mange ur-samlere, som gerne vil have fingrene i luksusure.