Pitzner-familiens yngste medlem vover sig nu ud i et helt andet spil

Den yngste af Pitzner-søstrene, Ophelia, har indtil videre holdt en lav profil sammenlignet med sin familie, når det kommer til rampelyset. Trods tydelig skepsis over for de konstant rullende kameraer i ‘Diamantfamilien’, har hun nu valgt at kaste sig ud i en ny udfordring. Ifølge HER&NU/Realityportalens seneste afsløringer, har Ophelia nemlig accepteret at deltage i den kommende sæson af TV 2’s populære program ‘Forræder’.

Dette spændende psykologiske spil, som snart vender tilbage med sin anden sæson, samler 18 kendte danske personligheder på Hvedholm Slot nær Faaborg. Her skal deltagerne igennem en række udfordringer for at finde ud af, hvem det er blandt dem, der spiller rollen som den hemmelige forræder. Optagelserne til denne sæson fandt sted i november, og seerne kan se frem til premieren i april.

‘Forræder’ har allerede et hit på TV 2, hvor konceptet bygger på strategi, tillid og ikke mindst bedrag. I et frisk twist har TV 2 også annonceret, at TV 2 Echo vil lancere en version af ‘Forræder’, hvor almindelige danskere får chancen for at kæmpe om sejren og en pengepræmie på det historiske Hvedholm Slot.