Nu sætter den danske popstjerne ord på det.

Snart bliver Rasmus Seebach far for tredje gang. Denne gang bliver dog anderledes end de to andre, da sangeren og hans partner, Julie Teglhus, venter på en pige.

Familiens nyeste tilføjelse kommer med en blanding af glæde og nysgerrighed for manden ham selv:

“Jeg tror, at det bliver rigtig fedt, og det er sjovt at få lov til at få en pige”, lyder det fra sangeren, der allerede er far til to drenge, Holger og Helmuth.

Det fortæller han til BILLED-BLADET.

Læs også: Ærlig Mads Mikkelsen: Troede denne populære film ville koste ham karrieren

At navigere i far-rollen for drenge har været en rejse for Seebach, men udsigten til nu også at opdrage en datter bliver helt nyt for ham. Og han kan ikke holde sin begejstring tilbage:

“Jeg kan heller ikke lægge skjul på, at Julie også er meget glad for det”, siger han og tilføjer, at hun også er glad for, at det er en pige, der er på vej.

På trods af de mange glæder ved forældreskabet, så betyder endnu et barn også, at der er flere ting, der skal være styr på.

Rasmus Seebach påpeger, at man aldrig kan vide, hvornår timingen er helt rigtig, men at det lige nu er et meget godt tidspunkt i virkeligheden.

Det står altså klart, at den evigt populære sanger ser frem til at starte et nyt kapitel og at få en ny ‘titel’ som far til en pige.