Nu fortæller Ulrik, at der er en markant ændring i forhold til de tidligere programmer.

I år er det hårdere og mere krævende end nogensinde, at deltage i ’Alene i Vildmarken’. For første gang er programmet rykket til det finske Lapland, der ligger 300 km nord for polarcirklen.

Med skiftet af lokation til Lapland i Finland er sværhedsgraden øget betydeligt. I denne sæson kæmper deltagerne nemlig med en kulde, som ikke er set før i den danske udgave af programmet. Derudover er der også både sne og is på søerne, som vanskeliggøre det hele for deltagerne.

Læs også: TV 2 bekræfter dejligt nyt: ‘Badehotellet’ er alligevel ikke helt slut

Men det er ikke den eneste ændring der er i programmet i år.

Det er nemlig også allerførste gang, at deltagerne får penge for at deltage i programmet.

Ulrik, en af årets deltagere i “Vildmarken”, deler i et interview med HER&NU, at alle involverede nu modtager en daglig betaling for at være med. Denne ændring har gjort det nemmere for ham at træffe beslutningen om at deltage. “Jeg er vild med naturen og synes, det er en sjov og spændende udfordring at være med,” siger han. “Men jeg var også bekymret for, om jeg ville kede mig, hvis vi ikke fik noget for det.”

Læs også: Ubehagelig oplevelse på rejsen for Mette Sommer: “Jeg var pisse bange”

Ulrik, der til hverdag arbejder som buejæger og dyrlæge, og som bor på Fyn med sin kone og søn, afslører også, hvad kompensationen ligger på: Deltagerne får 850 kroner per dag, som kompensation for tabt arbejdsfortjeneste. Det betyder, at de kan tjene mere end 25.000 kroner på en måned.