Den lille pige gemte på en forfærdelig hemmelighed.

‘Det Lille Hus på Prærien’ er en amerikansk tv-serie, der fangede seernes hjerter fra 1974 til 1983. Serien er baseret på Laura Ingalls Wilders bogserie og følger familien Ingalls’ liv på prærien i slutningen af det 19. århundrede. Med Michael Landon i spidsen som Charles Ingalls blev serien hurtigt et globalt fænomen, kendt for sin varme, moral og indlevende karakterer.

LÆS OGSÅ  TV 2-stjerne i vildt vægttab: Se den store forskel

Serien blev hurtigt en favorit blandt seere og formåede at tiltrække et bredt publikum med sin varme skildring af familie- og samfundsliv. Den danske seer kunne også følge med i serien, hvor den blev sendt i flere årtier efter sin oprindelige afslutning. ‘Det Lille Hus på Prærien’ blev kendt for sine følelsesladede historier, moralske budskaber og et cast, der hurtigt blev husstandens navne.

En af de mest mindeværdige karakterer i serien er Nellie Oleson, spillet af Alison Arngrim. Nellie, den forkælede og manipulerende datter af familien Oleson, blev hurtigt en karakter, som seerne elskede at hade. Nellie var inspireret af tre piger fra Laura Ingalls Wilders barndom: Nellie Owens, Genevieve Masters og Stella Gilbert. Arngrim, der fik rollen som 12-årig, leverede en så overbevisende præstation, at hun blev en af seriens mest ikoniske figurer.

LÆS OGSÅ  Nådestødet: Ulla Terkelsen fyret

Bag den overbevisende skuespilpræstation skjulte Alison Arngrim dog en tragisk hemmelighed. I begyndelsen af 2000’erne afslørede hun i talkshowet ‘Larry King Live’, at hun som barn var blevet seksuelt misbrugt fra hun var seks år gammel. I sin bog ‘Confessions of a Prairie Bitch: How I Survived Nellie Oleson and Learned to Love Being Hated’ afslørede hun, at misbrugeren var hendes egen bror, Stefan.

Misbruget begyndte da Alison var blot seks år gammel.

Det skriver Newsner.

Alison Arngrim fortæller, at hendes store redning faktisk var hendes medvirken i hit-serien.

“Her er jeg, hvor jeg har et job, hvor jeg bliver bedt om at skrige af mine lungers fulde kraft, udvise ekstrem vrede og raseri, kaste ting efter folk og være voldelig og vred og lade det hele komme ud. Det var det bedste, der kunne ske for mig. Det var den bedste terapi i verden. Jeg havde det fantastisk efter hver dag,2 fortæller hun.

I dag har Alison intet med sin bror at gøre.