Nu fortæller hun om en særlig detalje, som man nok ikke lige havde gættet.

Lissa Paustian aktuel i ‘Bachelorette’, som i øjeblikket er i fuld gang.

Her er Lissa og Sofie taget til Sri Lanka, hvor de har indledt jagten på den helt store kærlighed.

For nogle virker dette koncept som noget af det mest grænseoverskridende, de kunne finde på at gøre. Men måske det netop er derfor, at den smilende brunette har valgt at finde kærligheden på denne måde – hun har nemlig en kærlighed til at gøre det, som virkelig sætter hende på prøve.

LÆS OGSÅ  The Rock: 'Derfor tisser jeg i vandflasken, når jeg træner'

Som en del af hendes rejse for selvudvikling og udforskning af personlige grænser, besluttede Lissa Paustian sig for at stille op som nøgenmodel for en gruppe kunstnere. Denne oplevelse blev for nylig delt i et afsnit af ‘Bachelorette‘, hvor hun åbent fortæller om sin motivation for at deltage i noget så intimt og udfordrende som croquistegning.

Lissa afslører, at hun har stået model som croquismodel, hvilket hun betragter som en naturlig udvidelse af sin konstante søgen efter nye udfordringer.

“Det er svært for mig at finde noget, jeg ikke har lyst til at prøve. Jeg kaster mig tit ud i nye ting, og det er mit liv ret meget præget af,” fortalte Lissa til Ekstra Bladet.

Nedenfor kan du se et billede af de to ‘Bachelorettes’ fra denne sæson af TV 2-programmet.

Sofie til venstre og Lissa til højre.

Foto: Steffen Røes/TV 2

Selvom Lissa fandt processen både berigende og befriende, understreger hun, at det at være croquismodel var en engangsforestilling.

LÆS OGSÅ  Kendt tv-stjerne anholdt

Udfordringen ved at holde en stilling over længere tid var både fysisk og psykisk krævende, og selvom hun blev tilbudt at komme igen, valgte hun at det skulle forblive en enkeltstående oplevelse.

For Lissa var denne unikke erfaring en mulighed for at opleve nøgenhed på en ikke-seksuel måde, hvilket gav hende et nyt perspektiv på sin egen krop.