‘Vi har været helt nede i maven for at mærke efter’ fortæller kendissen

Hun har for alvor bidt sig fast på danskernes læber med sine fortrinlige præstationer i en række populære programmer, der er rullet over skærmen. 

Og skulle du være blandt dem, som altid sidder klistret til skærmen, når Lene Beier er at finde, så er der god grund til at klappe lidt ekstra i hænderne. 

I hvert fald på hende og familiens vegne. 

Man skal nemlig ikke spole tiden ret langt tilbage, før det så dagens lys, at hun og familien følger deres drøm de har haft i mange år, hvorfor familien forlader Danmark. 

Dengang løftede hun sløret for, at hun kan videre bekræfte, at de forlader Danmark til fordel for Østrig for at kunne renovere samt drive hotel, hvilket altså har været den helt store drøm i en årrække. 

“Anders stoppede sit job ved årsskiftet, og siden da har vi gentænkt alle vores drømme for fremtiden. Vi har været helt nede i maven for at mærke efter, hvad vi gerne vil på sigt”, sagde hun dengang til Ekstra Bladet

Hun fastslår hurtigt, at de ikke er utilfredse med tilstedeværelsen i Danmark, men at tiden er inde til at gøre alvor af drømmen. 

Og i den forbindelse har de også besluttet at vinke farvel til huset i Danmark. 

Men efter blot 12 dage har TV-værten og manden valgt at sætte deres hus ned i pris med 8%: 

“Jeg er selvfølgelig utålmodig, men det er også bare, fordi markedet reagerer ret hurtigt, og selvfølgelig kan man være heldig, at der kommer nogen dryssende, men så spiller man på heldet, og der synes jeg bare ikke, vi er et sted, hvor vi skal. Vi har noget, vi gerne vil, og så må man lytte til de fremvisninger, der har været. Hvis de har været der, og de ikke slår til, så er det jo, fordi der er en uoverensstemmelse, fortæller Anders til HER&NU

Og stod det til parret, så skulle de slet ikke skille sig af med huset, som de købte tilbage i 2016 og har totalrenoveret. 

Men det er nu engang sådan, at det er enten eller for parret, der hurtigst muligt vil til Østrig og finde ud af, hvor meget de kan købe for. 

Parrets hus er nu udbudt til svimlende 13.800.000 kroner.