Oplysninger om årsagen til Prins Harrys tidligere kæreste, Chelsy Davy, valgte at bryde med prinsen, er blevet afsløret via dokumenter fra en retssag.

De tabloid-aviser, der har gravet sig ned i dokumenterne, kan afsløre, at Davy slog op med Harry på grund af medierne og deres påståede aflytninger. Journalister kunne derfor aflytte deres samtaler, og Davy var ikke klar til at leve et liv med konstant overvågning.

Prins Harry har for nylig taget kampen op i en retssag mod britiske tabloidmedier. Han anklager dem for at have ødelagt hans ry og for at have stor indflydelse på hans forhold til sin familie.

Et af de ofre, som Prins Harry måtte acceptere, på grund af mediernes adfærd, var Chelsy Davy. Hun var hans tidligere kæreste.

Dokumenter fra retssagen mod en tabloid-avis har afsløret, at Chelsy Davy bekræftede, at hun slog op med Harry på grund af medierne og de påståede aflytninger, der gjorde, at journalister kunne aflytte optagelser af deres samtaler.

Prins Harry og Chelsy Davy var i et forhold fra 2004 til 2010, før han mødte Meghan Markle.

Deres forhold havde flere op- og nedture i løbet af seks år, men Davy blev anskuet som en mulig fremtidig prinsesse Diana og en favorit blandt briterne.

Der er dog ikke noget ondt blod mellem de to tidligere kærester, da Davy blev inviteret til hans bryllup med Meghan Markle.