Kendisstylisten taler ud om de hårde konsekvenser af hans handlinger.

Efter sommerens tumult på Molslinjens færgerute til Odden står Dennis Knudsen nu over for en retssag, der kan få potentielt kan munde ud i fængselsstraf.

Anklagemyndigheden kræver ham nemlig fængslet for episoden, hvor han mistede besindelsen, efter at han blev nægtet adgang til færgen på grund af forsinkelse.

Det resulterede i en hændelse, hvor han rev bommen op og forsøgte at køre ombord på færgen med både bil og campingvogn.

Sådan skriver HER&NU.

Som konsekvens har Dennis Knudsen fået frataget sit kørekort, blevet sigtet for vanvidskørsel og har fået sin leasede Audi Q7 til en værdi af 1,2 millioner kroner konfiskeret af politiet.

Retssagen, der skal behandle sagen, er fastsat til december, og Dennis Knudsens forsvarsadvokat, Mette Grith Stage, bekræfter overfor Ekstra Bladet, at anklagemyndigheden ønsker en fængselsstraf for hændelsen, hvilket hun anser som en overreaktion.

På trods af den alvorlige situation ser Dennis Knudsen frem til retssagen og udtrykker lettelse over, at der endelig er en dato fastsat:

“Jeg synes, jeg har gået lang tid i det uvisse og ventet. Det bliver fint at komme i retten, og så må det jo gå, den vej det skal gå – om jeg så skal dømmes eller ikke.” 

Han er overrasket over anklagemyndighedens krav om fængsling og fortæller, at han lever sit liv og er på ferie med sine børn, samt at han overlader straffen til retten.

Dennis Knudsen forklarer, at hvis fængsling bliver udfaldet, vil han acceptere det og fortsætte med oprejst pande:

“Jeg synes, jeg har lagt mig fladt ned flere gange. Hvis jeg skal have en fængselsstraf, så må det jo være sådan, det er”, fortæller han.