Kendisstylisten taler ud om færge-skandalen der har forfulgt ham de seneste par måneder.

Den seneste tid har ikke ligefrem været en dans på roser for Dennis Knudsen.

Efter kendis-stylisten tabte hovedet ved Molslinjen valgte politiet at sigte ham for vanvidskørsel, hvorfor Dennis Knudsen har måtte ty til andre alternativer i forhold til at få sig transporteret rundt.

Hans advokat, Mette Grith Stage, har egentlig bedt 60-årige Dennis Knudsen om ikke at udtale sig om sagen, men alligevel har han sat et par ord på hele den bizarre situation, som fandt sted i juli måned.

I kølvandet på episoden fik han udover en sigtelse om vanvidskørsel konfiskeret sin 1,2 millioner kroner dyre Audi Q7.

Kendisfrisøren havde sine tre børn med i bilen, og de overværede hele situationen. 

Det skriver Ekstra Bladet, der har talt med ham.

“Det er røvsurt at få taget sin bil, og det er røvsurt at få taget sit kørekort, men altså det eneste lille plus er, at jeg knokler rundt med tre unger på en ladcykel, så jeg får da noget motion. Jeg prøver at komme lidt i form igen, siger han til avisen og fortsætter:

“Det er ikke helt nemt. Men hør lige her, jeg har et luksusliv i forhold til så mange andre. Jeg tænker tit på andre, der også må cykle med børn på arbejde hver dag i sne og frost. Jeg har dummet mig, jeg har begået en fejl, og det har jeg sagt undskyld for flere gange. Jeg er nødt til at komme videre, og det gør jeg så”, lyder det fra Dennis Knudsen, der altså er ved godt mod trods den svære tid.