Den gamle filmklassiker Halløj i Klosteret vender tilbage, men ikke på den måde, som du måske i første omgang ville tro.

Det er ved at være 30 år siden, at Whoopi Goldberg indtog rollen som Deloris van Carter, men nu kan du genopleve denne fantastiske musical, når Det Ny Teater optræder med den sjove historie til efteråret.

Det fortæller teateret i en pressemeddelse.

Premiere til efteråret

Hvis du har svært ved at vente, så er der under 6 måneder til, at Julie Steincke, der indtager Whoopi Goldbergs ikoniske rolle, og de andre skuespillere optræder med forestillingen for første gang.

Første forestilling vil være 21. september i 2023.

Om showet siger Det Ny Teater:

“Publikum kan glæde sig til denne livsbekræftende, guddommeligt morsomme feelgood-musical om at finde sin indre stemme. De mange iørefaldende sange skifter salmesang ud med disco og power-gospel og er skrevet af én af Broadways og Hollywoods største nulevende komponistlegender, den Tony- og ottedobbelte Oscar-vinder Alan Menken. Han er manden bag sangene til en lang række af nyere tids mest populære tegnefilm og musicals, bl.a. Den Lille Havfrue, Skønheden og Udyret, Klokkeren fra Notre Dame, Aladdin, Pocahontas, Hercules, Enchanted, Tangled og Newsies”

Rutinerede kræfter

Julie Steincke får hjælp af nogle rutinerede musikere og skuespillere. Bl.a. skal Al Agami spille hendes kæreste, gangsteren Vince LaRocca, der oprindeligt blev bragt til live af den legendariske Harvey Keitel. En anden legende er Dame Maggie Smith, der spillede klosterets abbedisse, hendes rolle bliver varetaget af Marianne Mortensen.

Men hvis du har hang til højtsyngende nonner, så kan du godt glæde dig. I 2024 kommer tredje kapitel i historien om det sangglade kloster til Disney+.