Kæresten holdte det hemmeligt i to måneder

I Danmark er der en tradition for at give den en ekstra skalle, når det kommer til runde fødselsdage. Og denne tradition blev bestemt overholdt, da skuespilleren Simon Stenspil, der vandt 2018-udgaven af ‘Vild med dans’, fyldte 40 år sidste måned.

Hans kæreste, skuespillerinden Anna Stokholm, der blandt andet er kendt fra serierne ‘Sygeplejeskolen’ og ‘Minkavlerne’, havde nemlig planlagt den helt store fejring uden, at han havde den mindste mistanke.

Simon Stenspil blev således taget med bukserne nede, da han på sin runde fødselsdag stødte på 200 gæster, der stod og ventede på at fejre ham ved Kabelbanen – Ccp.

“Vi skal lige snakke om, hvordan Anna kunne holde det hemmeligt i to måneder, uden jeg vidste noget som helst. Det er helt vildt,” fortalte skuespilleren til BILLED-BLADET under premieren på musikforestillingen og tilføjede:

“Det er sådan en fest, man kun hører om og drømmer om, at nogen skal holde for én en dag. Jeg har tænkt, jeg var lidt ked af, jeg ikke har reddet verden eller noget. Jeg var i tvivl om, hvad jeg havde præsteret i mit liv, og så gik det op for mig, at jeg har 200 mennesker, der gider komme og fejre mig på min fødselsdag en fucking mandag. Det er hands down det vildeste, jeg har prøvet.”

På Instagram har den nu 40-årige skuespiller også delt en række billede samt en video fra surprise-festen, hvor det tydeligt fremgår, hvor overrasket og glad han bliver over at se alle de mennesker, der står og venter på at fejre ham.

“Min elskede Anna Stokholm! TAK for at gøre min 40 års fødselsdag til noget jeg aldrig vil glemme i mit liv! Du har knoklet så vildt i det skjulte for at få den her fest op og stå! Og jeg har ingen mistanke haft om noget…
Jeg er dig evigt taknemmelig!,” skriver han blandt andet i teksten til opslaget og fortsætter:

“Swipe for at se en video af en 40 år gammel mand der blir taget med bukserne nede og blir fyldt op af kærlighed på et split sekund.”

Du kan se billederne og videoen herunder.