Ingen grund til at haste ned med de tomme pantflasker.

Tilbage i 2014 var han et ubeskrevet blad, men nu har piben fået en helt anden lyd.

Tobias Hamann tog nemlig danskerne med storm, da han i 2014 vandt det populære DR-program ‘Den store bagedyst’.

Selvom han primært er kendt for at være god i køkkenet, så imponerer han bestemt også på indtjenings-fronten, hvor han tilsyneladende har fundet en opskrift, der virker.

Tobias Hamann har gjort reklamekampagner og salg af køkkenmaskiner til en vaskeægte guldmine, og nu har det set dagens lys, hvor mange penge han tjener.

Det skriver SE og HØR.

I det seneste regnskabsår 2022/2023 har Tobias Hamanns virksomhed, som bærer hans eget navn, sat rekord med en indtjening på 1.602.746 kroner. Det er det højeste overskud i virksomhedens historie, som strækker sig over næsten seks år.

En stor del af disse indtægter – nærmere bestemt 880.829 kroner – er gået til løn for virksomhedens eneste ansatte – nemlig Tobias Hamann selv.

Det betyder altså, at han det seneste år har fået en månedsløn på lidt over 73.000 kroner, hvilket må siges at være en pæn hyre.

Efter skat har Tobias Hamann sikret sig et overskud på 555.705 kroner, hvoraf 61.000 kroner er blevet udbetalt som udbytte til ham selv.

De resterende 494.705 kroner er blevet tilføjet til virksomhedens reserve, hvor der nu står 1.170.970 kroner klar til fremtidige investeringer eller uforudsete udgifter.

I sin ledelsesberetning udtrykker Hamann stor tilfredshed med virksomhedens præstationer.

Hans succes illustrerer, hvordan passion og forretningsindsigt kan gå hånd i hånd og skabe imponerende resultater.